Înaltpreasfinția Sa Nifon a binecuvântat fabrica IVECO de la Petrești

in Actualitate/Economie/Religie by
Banner

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon a efectuat marți, 15 iunie 2021, o vizită pastorală în parohii ale Protoieriei Găești, iar cu acest prilej a ajuns și la Petrești, acolo unde a săvârșit o slujbă de binecuvântare a fabricii Iveco​ Defence Vehicles.

Aici se asamblează camioane militare pentru Industria de Apărare a României, iar fabrica a fost declarată cea mai importantă de acest gen din Europa Centrală și de Est. Partener industrial al IVECO Defence Vehicles este compania dâmbovițeană GEO-STING, al cărei administrator este Georgică Dumitru. 

“La finalul slujbei, Înaltpreasfinția Sa Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei, a oferit domnului Georgică Dumitru, cel care a investit în această fabrică, o icoană a Sfântului Voievod Neagoe Basarab și i-a urat mult succes în activitatea pe care o desfășoară la Petrești, reamintindu-i că trebuie să rămână un bun creștin care sprijină întotdeauna pe semenii săi.”, a relatat pe pagina sa de Facebook pr. vicar Ionuț Adrian Ghibanu.

Banner