Surse – Descinderi ale „mascaților” la Primăria Cojasca. Vize de flotant emise ilegal, înainte de alegerile din 27 iunie

in Actualitate/Administrație/Justiție by
Banner

Cu doar câteva zile înainte de scutinul pentru alegerea unui nou consiliu local la Cojasca, în județul Dâmbovița (n.m. alegeri care au loc în data de 27 iunie) zeci de polițisti au descins în comuna dâmbovițenă, atât la sediul primăriei cât și la locuințele mai multor persoane, printre care și edilul șef din localitate, conform unor informații, deocamdată neconfirmate oficial. Din primele date, se pare ca este vorba de un dosar penal deschis în legătură cu acordarea mai multor vize de flotant, în mod ilegal.

Sediu Primărie Cojasca- Imagine Arhivă

Conform unor informații, edilul șef din localitate ar fi ajutat la eliberarea mai multor vize de flotant pentru persoane care nu ar fi locuit niciodată la adresele specificate în documente. Potrivit unor surse din anchetă sunt suspiciuni pentru aproximativ 60 de vize acordate astfel, însă cercetările continuă. Vizele ar fi ajutat persoanele respective să participe la alegerile ce vor avea loc la Cojasca în data de 27 iunie 2021. Sunt cercetate, se pare, aproximativ 7 persoane, printre care și primarul din localitate.

Banner