fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița reacționează în scandalul de la Cojasca: “Sperăm că nu este o încercare de influențare a scrutinului din 27 iunie!

in Actualitate/Politică by
Banner

După ce importante forțe de poliție au descins astăzi la Cojasca (detalii aici-Bazar Media) reținând, pentru audieri, mai multe persoane, inclusiv pe primarul localității, social democratul Victor Gheorghe, într-un dosar penal legat de acordarea ilegală de vize de flotant unor persoane, ce nu îndeplineau criteriile, organizația PSD Dâmbovița a reacționat prin intermediul unui comunicat de presă. Social democrații spun că nu comentează acțiunile justiției, dar, în acelasi timp, se întreabă retoric dacă acțiunea nu are legatura cu scrutinul pentru alegerea unui nou Consiliu local la Coajasca, în data de 27 iunie 2021.

Comunicat de presă PSD Dâmbovița

PSD Dâmbovița a luat act de evenimentele petrecute în cursul acestei dimineți în comuna Cojasca.

În ceea ce privește acuzațiile care i se aduc primarului Victor Gheorghe, PSD Dâmbovița nu comentează acțiunile justiției și nu se va pronunța atât timp cât ancheta este în desfășurare.

Pe de altă parte, trebuie remarcat faptul că intervenția de astăzi coincide cu vizita pe care o va face, mâine, în comuna Cojasca, președintele PNL, Ludovic Orban. De asemenea, este cel puțin curios faptul că o astfel de acțiune se desfășoară chiar în timpul campaniei electorale pentru alegerea consiliului local al comunei. Sperăm că desfășurarea de forțe de la Cojasca nu reprezintă o încercare de influențare a rezultatelor scrutinului de pe 27 iunie, iar descinderile au fost făcute doar în spiritul și cu repectarea legii, fără ca politicul să intervină în bunul mers al anchetei.

Pe de altă parte, nu vrem să credem că ceea ce s-a întâmplat astăzi la Cojasca este un act de intimidare pus la cale de PNL, iar ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a trimis forțele de ordine acasă la unul dintre cei mai gospodari primari ai PSD doar pentru că reprezentanții social-democrați vor câștiga alegerile pentru consiliul local din comună. Oamenii din Cojasca știu foarte bine că localitatea lor a fost blocată iresponsabil timp de aproape un an de membrii PNL.

Nu în ultimul rând, PSD Dâmbovița nu este intimidat de astfel de acțiuni. Vom câștiga alegerile în Cojasca pentru că oamenii au văzut că PNL generează doar scandaluri politice, iar membrii acestui partid nu fac nimic pentru dezvoltarea localității.

PSD Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top