fbpx

Platformă de știri și opinii

Continuă lucrările la Școala „Matei Basarab” din Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Continuă proiectul de extindere, reabilitare, modernizare si echipare de la Şcoala Gimnazială “Matei Basarab” din municipiul Târgoviște.

Acest proiect are o valoare de 22.223.977,79 lei, bani europeni accesați de administrația locală targovișteană.

„Astfel, în baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Targoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.
Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.
Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă facem toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor. La această dată, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 80%, lucrându-se la amenajările interioare!„, transmite Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, pe pagina sa de Facebook.

Constructor al lucrărilor de la Școala „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște este SC Potențial Cons, companie dâmbovițeană care, datorită profesionalismului angajaților, se află pe locul 1 în Top Profit România Întreprinderi Mijlocii-județul Dâmbovița, pe domeniul construcții de clădiri.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top