fbpx

Platformă de știri și opinii

Amenintare cu arma pe autostrada A1

Trafic restricționat (10 iunie) pe autostrada București-Pitești (și) pe un segment din Dâmbovița

in Actualitate/Utile by
Banner

Trafcul auto este restricționat, din nou, pe A1, în data de 10 iunie. Conform unei informări a celor de la Centrul Infotrafic, al Poliției Române, unul dintre cele 3 segmenet ale autostrăzii București- Pitești, unde traficul este restricționat, se află în Dâmbovița, pe raza localității Corbii Mari. Restricțiile de circulație sunt impuse în contextul în care se efectuază lucrări de reparații pe A1.

Imagine arhivă-A1

Conform Centrului Infotrafic:

Data: 10 Iunie 2021

Ora: 08:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București – Pitești sunt impuse restricții de circulație, astăzi, 10 iunie, pentru efectuarea de reparații asfaltice, astfel:

– între kilometrii 54-53, sensul către București, localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița, este restricționată circulația pe prima bandă, în intervalul orar 08:00 – 19:00;

– între kilometrii 32-31, pe sensul către București, localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, este oprit traficul pe prima bandă, în intervalul orar 08:00 – 19:00;

Reamintim că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 23, în zona comunei Bolintin Deal, jud. Giurgiu, pe ambele sensuri, traficul este restricționat pe banda a doua până la data de 11 iunie 2021, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la pasarela de acces.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcției.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top