fbpx

Platformă de știri și opinii

Județul Dâmbovița grav afectat de ploile torențiale, din ultimele ore. Mobilizare generală la ISU

in Actualitate by
Banner

Sunt apeluri aproape în continuu la 112 prin care se cere ajutorul celor de la ISU Dâmbovița, după ce, în ultimele ore, ploile torențiale nu au ocolit deloc județul Dâmbovița. Multe gospodării ale populației au fost inundate iar mai mulți copaci s-au prăbușit. La orele amiezii, peste 40 de pompieri și 10 autospeciale, plus 8 motopompe pentru evacuarea apei ,acționau în județul Dâmbovița.

Toată jumătatea de nord a județului se confuntă cu probleme din cauza cantităților mari de precipitații căzute în ultimele ore.

La Moreni, Ulmi si Răzvad se acționează pentru evacuarea apei din gospodăriile populației, în 10 locații. În 3 din aceste cazuri apa a pătruns în casele oamenilor.

La Valea Voievozilor un copac a căzut peste cablurile de înaltă tensiune. Pompierii au intervenit (zona Hanul Voievozilor) pentru îndepartarea acestuia. Aleimentare cu electricitate, în zonă, a fost întreruptă.

În Târgoviște, pe strada Fructelor, se acționează pentru evacuarea apei dintr-o curte și o casă.

La Răzvad și Valea Voievozilor apa a inundat mai multe locuințe și, de asemenea, depozitul unui operator economic, din zona stației de distribuție carburanți.

Sursa foto-video articolISU Dâmbovița (10 iunie 2020)

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top