fbpx

Platformă de știri și opinii

Întâlnire decisivă pentru viitorul fotbalului mic din Dâmbovița

in Sport by
Banner

Oficialii AJF Dâmbovița au invitat toți conducătorii cluburilor din Liga 4, dar și primarii localităților care propun echipe în eșalonul de elită al fotbalului județean, la o întâlnire informală privind activitatea și oportunitățile de finanțare. Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 17.30, la sala de conferințe a Hotelului Dâmbovița din Târgoviște.

“Vor fi aprofundate discuții cu privire la Regulamentul de licențiere pentru Liga 4, sezonul 2021/2022 și înscrierea echipelor în viitorul sezon, dar vor fi abordate și teme precum cea legată de modalitățile de finanțare a cluburilor sportive cu personalitate juridică. Sunt convins că diseminarea acestor informații ne va fi de folos, va consolida parcursul echipelor din comunitățile pe care le conduceți și va completa eforturile pe care reprezentanții cluburilor le depun în acest sens. Îmi declar convingerea că sprijinirea proiectelor sportive în această perioadă plină de provocări ne va  ajuta să revenim la normalitate mai repede și mai puternici împreună”, a anunțat președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru.

Întrecerile fotbalistice din județ au fost suspendate în 16 martie 2020, odată cu instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României. Dacă alte campionate județene s-au reluat în această primăvară, în Dâmbovița nu au existat solicitări din partea cluburilor pentru restartul competițiilor.

Sursa: AJF Dâmbovița

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top