fbpx

Platformă de știri și opinii

Aninoasa (DN 71)- Două persoane decedate, în urma unui accident, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz școlar (video)

in Actualitate by
Banner

Un accident, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care erau transportați, către școală, un număr de 9 elevi, a avut loc în dimineața zilei de 10 iunie pe raza comunei dâmbovițene Aninoasa (DN 71).

 Accidentul a fost unul deosebit de violent, în urma impactului dintre cele două mașini, microbuzul, în care se aflau elevii ce mergeau la școală ( cu vârste de aproximativ 7-9 ani) a fost răsturnat pe carosabil, în vreme ce autoturismul a fost proiectat într-un șant de la marginea drumului.

Sursa foto-video articol-ISU Dâmbovița

Conform Poliției Române:

Data: 10 Iunie 2021

Ora: 07:50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit răni grave, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. 

Se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

2 persoane și-au pierdut viața în urma impactului. Este vorba de șoferul autoturismului și un pasager din microbuz. Copiii (aproximativ 9, conform primelor informații) ce se aflau în microbuzul implicat în accident, au scăpat fără răni grave, dar sunt în stare de șoc. Trei dintre copii au fost evacuați înainte de interventia echipelor de la ISU Dâmbovița. Alții 6 copii au fost transportați la spital de echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top