fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, prezent la Simpozionul dedicat Zilei Eroilor, de la Muzeul de Istorie din Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Pentru că se apropie Ziua Eroilor, marți, 8 iunie 2021, Muzeul de Istorie din municipiul Târgoviște a găzduit un simpozion dedicat memoriei eroilor români.

Prezent la eveniment a fost și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pentru a transmite gândurile sale de recunoștință celor 40 de veterani din județul Dâmbovița.

“Am participat, astăzi, la simpozionul dedicat memoriei eroilor români căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea țării și întregirea neamului românesc, organizat de Filiala Județeană Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor <<Regina Maria>>.
Salut reeditarea cărții <<Monumentele eroilor dâmbovițeni – memorii eterne ale neamului românesc>>, precum și apariția publicației <<Eroica>>. Mă bucur că, în calitate de președinte al Consililui Județean Dâmbovița, am putut contribui la apariția celei de-a III-a ediții a cărții dedicate monumentelor eroilor dâmbovițeni.
De asemenea, am transmis un mesaj plin de recunoștință celor 40 de veterani din județul Dâmbovița. Datorită curajului lor, românii au devenit mai puternici, valorile și simbolurile vitejiei acestui popor au căpătat renume, iar națiunea a triumfat.”, a scris președintele Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top