Chiru Cătălin Cristea și Bazar Media vă invită la lansarea cărții “Recursuri la prezent”

in Actualitate/Cultură by
Banner

Chiru Cătălin Cristea și Bazar Media vă invită joia aceasta, pe 10 iunie 2021, la ora 17:00, la lansarea cărții Recursuri la prezent.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu”, în cadrul Serii de Carte, o inițiativă a Grupului Seara de Carte din Târgoviște.

De regulă, la Seara de Carte, iubitorii de lectură se reunesc pentru a dezbate diverse opere literare, însă de această dată participanții se vor putea bucura inclusiv de prezența autorului lucrării ce va fi lansată.

Chiru Cătălin Cristea, sau Urihc C, așa cum l-au cunoscut cititorii săi, a oferit primul Recurs la prezent în luna decembrie a anului 2018, prin intermediul Bazar Media. De atunci, periodic, și-a așternut gândurile aici și a dat viață unei rubrici mult așteptate de cei care apreciază cuvântul bine ancorat în realitățile vremurilor.

Înainte de a face cunoștință cu autorul Chiru Cătălin Cristea, iată câteva gânduri semnate de lect. univ. dr. Marius Mihail Badea, administratorul Bazar Media: “In agora, fiecare voce are identitatea ei și cetatea prosperă atunci când toate vocile sunt auzite!

Cunoscându-l pe Urihc C, înainte de a îmbrăca haina pseudonimului, pot spune că pasul făcut de el, transformarea vocii în cuvânt și cuvintele în voci, a deschis o fereastră către o nouă perspectivă a modului în care te poți implica în viața cetății!

Scriitura densă, concentrată, ușor didactică, pe alocuri chiar moralistă, ne descoperă o peniță obișnuită cu o comunicare instituțională și intrainstituțională, aceasta fiind tributul pe care autorul îl plătește profesiei dar, dincolo de încorsetarea autoimpusă, se pot recunoaște cu ușurință bucuria scrisului și împărtășirea acestei bucurii cu prietenii, iar dacă vreun cititor se va recunoaște printre aceste <<Recursuri ale prezentului>> înseamnă că autorul și-a atins obiectivul: A fost auzit!”

Cu o vastă experiență în administrație, Chiru Cătălin Cristea a îmbinat armonios cariera cu pasiunea, reușind astfel să scrie cu har pentru oameni.

Recursuri la prezent este un volum ale cărui pagini propun cititorului cunoaștere, experiență, stil, eleganță și profunzime.

Așadar, joia aceasta se va face Recurs la prezent nu oricum, ci la Seara de carte, o întâlnire cu caracter amical, la care oricine este binevenit.

Banner