fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD a semnat contractul de întocmire a PUZ-ului pentru Stațiunea Turistică Peștera-Padina

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a semnat marți, 8 iunie 2021, contractul de întocmire a Planului Urbanistic Zonal pentru Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina.

Pe lângă aspectele care țin de modul efectiv de construire în perimetrul stațiunii, proiectul are ca scop și valorificarea patrimoniului natural din zonă precum și protejarea mediului înconjurător din Munții Bucegi.

“Am semnat, astăzi, contractul de întocmire a Planului Urbanistic Zonal pentru Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina.

Este o etapă extrem de importantă pentru proiectul nostru din munte, mai ales că, prin acest PUZ, se vor stabili funcțiunile stațiunii, modul de ocupare a terenului, regimul de înălțime al clădirilor ce vor fi construite, precum și aspectul arhitectural al acestora.

Vreau neapărat ca prin acest document, pe lângă aspectele sale care țin de modul efectiv de construire în perimetrul stațiunii, să valorificăm la maximum patrimoniul natural din zonă și să primeze protejarea mediului înconjurător din Munții Bucegi.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top