fbpx

Platformă de știri și opinii

Sorana Cîrstea s-a oprit în optimi la Roland Garros

in Sport by
Banner

Târgovișteanca Sorana Cîrstea (31 de ani, 54 WTA) a fost eliminată de Tamara Zidansek (23 de ani, 85 WTA) de la Roland Garros 2021, scor 6-7(4), 1-6.

Primul set al meciului Sorana Cîrstea – Tamara Zidansek a fost extrem de echilibrat. Cele două jucătoare au reușit câte un break în primele două game-uri, după care nu s-a mai înregistrat nicio minge de break până la game-ul cu numărul 11. Sorana Cîrstea putea închide setul la 7-5, dar în schimb s-a mers în tiebreak. Jucătoarea din Slovenia a fost mai concentrată în tiebreak și s-a impus cu 7-4.

Sorana Cîrstea a avut trei șanse de break în debutul setului secund, dar Zidansek i le-a refuzat pe toate și în cele din urmă și-a câștigat serviciul. A fost momentul din care jocul Soranei a luat-o la vale, iar Zidansek s-a distanțat imediat la 3-0 în setul secund. Cîrstea nu și-a mai revenit, iar Zidansek a dus scorul la 5-0 fără mari probleme. Meciul s-a terminat după ce Zidansek s-a impus cu 6-1 în setul secund.

„O zi nu foarte grozavă din partea mea. N-am jucat la cel mai bun nivel. În primul set, am avut unele șanse, am reușit să am o minge de set. Acolo a fost un moment cheie. În tie-break am avut două, trei greșeli pe care în mod normal nu le fac, iar asta m-a costat primul set.  În setul doi, cred că ea a jucat mai bine, dar pe fondul unui joc slab al meu. Îmi asum, astăzi nu am reușit să-mi ridic nivelul și să joc ceea ce aveam în plan și ceea ce pregătisem. Dar e absolut normal, sunt zile și zile. Astăzi a fost o zi mai puțin reușită pentru mine, dar e absolut normal. Îmi asum această înfrângere, a fost pe mâna mea”, a declarat Sorana Cîrstea, la conferința de presă de la final.

Foto: Getty Images

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top