fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Complexul Turistic de Natație redeschis integral, pentru public, din 7 iunie. Vezi condițiile de acces

in Actualitate/Utile by
Banner

Complexul Turistic de Natație de la Târgoviște va fi redeschis integral, pentru accesul publicului, începând cu data de 7 iunie.

Începând cu data de 31 mai a fost permis accesul publicului, din nou, în incinta ștrandului, din cadrul Complexului de Natație. Totuși, accesul este limitat la un număr de aproximativ 2000 de persoane simultan, conform normelor sanitare de protecție, aflate în vigoare. Reprezentanții Complexului de Natație au precizat, inițial, că accesul la ștrand se va face în baza unei programări, dar cum numărul doritorilor a fost foarte mare, în momentul de față, accesul se face la fața locului, în limita locurilor disponibile :

“Ștrandul s-a redeschis pentru voi, iar veștile bune nu se opresc aici. Conform normelor în vigoare, va fi permis accesul simultan unui număr maxim de 1️⃣9️⃣7️⃣8️⃣ clienți. Pentru triajul epidemiologic și completarea chestionarului specific, avem amenajat un pavilion special, la intrarea în ștrand.
 Accesul se va face direct, în limita locurilor anunțate!”

Au anunțat reprezentanții Complexului Turistic de Natație de la Târgoviște.

Începând din data de 7 iunie este permis accesul și la bazinul olimpic de înot aflat la interior:

“După o lungă așteptare, bazinul olimpic se redeschide publicului, începând de luni, 7 iunie.👉☎️ Accesul este permis EXCLUSIV în baza unei programări telefonice prealabile 📞 0757.093.152, în limita numărului maxim de locuri admise prin prevederile legale și cu respectarea regulilor de distanțare. 🌡🖊 Conform normelor în vigoare, completarea declarației pe propria răspundere și măsurarea temperaturii corporale sunt obligatorii.”

Au anunțat, pe facebook, reprezentanții Complexului de Natație de la Târgoviște.

Sursa foto articolComplex Turistic de Natație Târgoviște/facebook

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top