Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan, pe Facebook: vom câștiga primăria Braniștea!

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Partidului Social Democrat Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, și-a arătat susținerea pentru Alexandru Țachianu, candidat din partea PSD Dâmbovița la alegerile din 27 iunie pentru funcția de primar al comunei Braniștea.

Președintele Corneliu Ștefan este de părere că Alexandru Țachianu are toate atuurile pentru a fi primar la Braniștea, unul dintre acestea fiind faptul că face parte dintr-un partid care pune oamenii pe primul loc.

„Braniștea este alături de PSD Dâmbovița și de candidatul organizației pentru funcția de primar al comunei!

Alexandru Țachianu are toate atuurile necesare pentru a ocupa această funcție: experiență în administrație, un CV bogat și, nu în ultimul rând, știe tot ceea ce trebuie făcut pentru Braniștea.

Are proiecte noi care urmăresc crearea de locuri de muncă pentru tinerii din comună prin atragerea de noi investitori, însă va continua și investițiile începute de Echipa PSD de la Primăria Braniștea.

Eu și întreaga echipă de la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița îi vom fi alături și îi vom fi parteneri în tot ce și-a propus pentru Braniștea.

Sunt planuri care pleacă de la nevoile oamenilor, de la necesitățile și grijile lor.
Acesta este un alt mare avantaj al candidatului PSD Dâmboviţa pentru Primăria Braniștea: face parte dintr-un partid care pune omul pe primul loc!
De asemenea, să nu uităm că majoritatea în Consiliul Local Braniștea este asigurată de membrii PSD, iar alegerea lui Alexandru Țachianu ca primar al comunei echivalează cu un mandat în care proiectele și investițiile vor fi implementate fără probleme.

Pe de altă parte, alegerile din Braniștea
ne vor arăta ce părere au oamenii despre fiecare partid.
Sunt convins că, pe 27 iunie, cetățenii din Braniștea vor vota omul și partidul care îi reprezintă!
Braniștea votează Alexandru Țachianu!
Braniștea votează candidatul PSD!”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

La Braniștea, în județul Dâmbovița, alegerile pentru funcția de primar au loc deoarece actualul primar, social-democratul Marian Țachianu, a obținut un mandat de deputat la alegerile patlamentare. 

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top