fbpx

Platformă de știri și opinii

Titu – Poliția Locală a interzis unui camion să depună deșeuri în groapa de gunoi din localitate. Erau aduse din afara județului Dâmbovița

in Actualitate/Economie/Justiție by
Banner

La Titu, unde este amplasată una din cele două gropi de gunoi (conforme) existente în județul Dâmbovița (n.m. cea de a doua este la Aninoasa) a fost scandal. Polițiștii locali au oprit un camion, ce depozita deșeuri, să intre în incinta gropii de gunoi și să lase încărcătura. Gestul a fost făcut pentru că gunoiul era adus din afara județului Dâmbovița, iar conform contractului, dintre operatorul ce gestionează groapa de gunoi și autoritățile locale și județene din Dâmbovița, groapa de gunoi nu poate fi folosită pentru depozitare decât de operatorii de pe raza județului Dâmbovița.

Cei de la Politia Locală Titu, au anunțat incidentul printr-un comunicat, pe pagina oficială de facebook a instituției:

Sursa foto articol- Poliția Locală Titu/ facebook

În cadrul unei acțiuni efectuate de către Poliția Locală Titu, în data de 04.06.2021,ora 04:20, a fost depistat un autocamion TIR plin cu gunoaie menajere, acesta fiind oprit la intrarea de la Groapa de Gunoi Titu, deșeurile fiind aduse din afara județului Dâmbovița.Deși amplasarea ei nu este în interesul comunității locale, rampa de depozitare deșeuri menajere de la Titu, este destinată doar pentru colectarea deșeurilor din județ. Pe această cale vă reamintim faptul că autoritatea locală Titu își continuă în instanță demersurile privind amplasarea în mod neautorizat a unei noi celule pentru depozitarea deșeurilor menajere, prin aceste demersuri urmărindu-se respectarea normelor de protecție a mediului.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top