fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga (USR PLUS): “Maratonul vaccinării de la Doicești a debutat cu dreptul.”

in Actualitate/Politică by
Banner

Weekend-ul acesta, la Doicești, în Dâmbovița, se desfășoară un maraton al vaccinării altfel. Este vorba despre un maraton cu tombolă, mai exact, toți cei care încep schema de vaccinare pe 4, 5 sau 6 iunie, la oricare centru din Dâmbovița, vor intra în cursa pentru câștigarea unor premii valoroase, printre care și mașini.

Despre acest eveniment, dar și despre cât de important este ca tot mai multe persoane să meargă să se vaccineze, oriunde în țară, a scris pe pagina sa de Facebook Daniel Blaga, deputat USR PLUS de Dâmbovița:

“Ne facem bine!

Maratonul vaccinării de la Doicești a debutat cu dreptul. Zeci de oameni s-au prezentat încă̆ de la primele ore pentru a se imuniza.

Am mers în localitate să văd cum stau lucrurile. Maratonul are loc în incinta Casei de Cultură din localitate, iar organizarea este foarte bună.

Sunt trei fluxuri de vaccinare, iar oamenii nu sunt nevoiți să aștepte mult timp până le vine rândul.

Programul de vaccinare începe la ora 8 și se termină la ora 20, pe parcursul întregului week end.

Medicii folosesc vaccinurile Pfizer și Johnson & Johnson și au doze suficiente.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui maraton – Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița, Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița, Instituția Prefectului Dâmbovița, Primăria Doicești și bineînțeles medicilor și asistenților.

Mă gândesc și la contribuția majoră adusă de Grupul de firme Soceram CEMROM, căruia de asemenea vreau să le mulțumesc pentru implicare. Soceram organizează o tombolă cu premii consistente pentru cei care se vaccinează, oferind două autoturisme Dacia Logan, 50 de Smart TV-uri Samsung, 50 de combine frigorifice și 500 de fiare de călcat.

Premiile contează, dar cel mai mult contează să ne recăpătăm sănătatea, libertatea de mișcare, fără restricții, să scăpăm de teama de virus.

Sănătate multă, tuturor!”

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top