fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele FRF, după umilința cu Georgia: E un regres. Să facă Rădoi mai multe comentarii

in Sport by
Banner

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a tras concluziile la finalul jocului de pe „Ilie Oană”, care a însemnat o nouă rușine pentru naționala României.

„A fost o seară nereușită. În niciun caz nu vorbim de o criză însă. Ne îngrijorează totuși ceea ce se întâmplă. Ceea ce Rădoi și staff-ul tehnic au avut ca obiectiv pentru acest meci, și cel cu Anglia, este să regăsim jucători noi pentru jocurile oficiale din toamnă.  Am văzut foarte mulți jucători noi. Ar fi trebuit să arătăm altfel în această seară. Nici pentru jucători, nici pentru staff-ul tehnic nu e deloc ușor. Ne doream să câștigăm, astfel încât să avem o vară liniștită la dispoziție pentru a pregăti mult mai bine campania din toamnă.  E rolul lui Rădoi să facă mai multe comentarii. E un regres, e categoric. Obiectivul e ca pentru luna septembrie să avem cel mai bun lot pentru această campanie de calificare”, a declarat Burleanu, după România – Georgia 1-2, la Ploiești.

Tiberiu Căpușă, jucător legitimat la Chindia Târgoviște, nu a fost nici măcar rezervă aseară. Fundașul dreapta sosit la Chindia sub formă de împrumut de la Viitorul fusese convocat în premieră la o acțiune a echipei naționale de seniori.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top