fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

CS Mioveni a promovat în Liga I. Pelici: Nimeni nu ne dădea vreo șansă

in Sport by
Banner

CS Mioveni a învins Hermannstadt, scor 2-1, la Mediaș și a promovat în Liga 1. Echipa din județul Argeș revine pe prima scenă a fotbalului românesc după nouă ani. După 0-0 în tur, la Mioveni, oamenii antrenați de Alexandru Pelici s-au văzut conduși la Mediaș de la jumătatea primei reprize, după golul lui Yazalde. Au revenit, însă, au egalat prin Massaro (71) și au marcat golul victoriei în prelungiri (Panait 90+3), pentru o promovare cu adevărat istorică, la un an după un alt baraj, disputat și pierdut în fața Chindiei (0-2, 1-1).

”E important că am realizat un lucru care nu a fost ușor. Am venit de unde am venit, nu ne dădea nimeni nicio șansă nici să intrăm în play-off. Meritul este al jucătorilor, un grup extraordinar. Nu stau să mă gândesc, mulțumesc celor care mă apreciază. Din asta trăiesc, din asta trăiește familia mea. Încerc să fac treabă peste tot pe unde merg”, a transmis Alexandru Pelici, antrenorul învingătorilor din barajul de menținere/promovare în Liga I.

În același timp, Alexandru Pelici recunoaște că este încercat și de sentimente negative, având în vedere că a învins echipa pe care o ducea în Liga 1 și în finala Cupei României în 2018.

”Nu e un moment ușor, e un moment dificil, pentru că am obținut această promovare împotriva unei echipei care, până nu de curând, era în sufletul meu. Gândurile mele se îndreaptă și către suporterii din Sibiu, cărora le mulțumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sper ca Sibiul să meargă mai departe în fotbal”, a recunoscut Alexandru Pelici.

Retrogradată din Liga I și cu datorii uriașe, FC Hermannstadt are șanse mici de supraviețuire. Clubul fondat în 2015 ar putea dispărea în această vară. În Sibiu a apărut o altă echipă, sub numele legendar Inter, iar de câteva zile Viitorul Șelimbăr a promovat în Liga a II-a. În tot acest timp, stadionul Municipal din Sibiu este în construcție.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top