fbpx

Platformă de știri și opinii

Vulcana-Băi: Pământul o ia la vale, din cauza ploilor. Gospodării în pericol

in Actualitate/Administrație by
Banner

Ploile abundente din ultimele zile au provocat mari probleme și în județul Dâmbovița. În zona de nord a județului sunt cele mai multe dintre aceste neplăceri.

Inundații zona Pucioasa (mai 2021)

În afară de gospodăriile inundate, cu o altă problemă, și mai complicată, se confruntă localnicii din comuna Vulcana Băi, unde pământul “o ia la vale”, iar câteva gospodării sunt puse în pericol de alunecările de teren.

Conform unui anunț al celor de la Prefectura Dâmbovița, la niveluil instutuției a fost constituită o comisie ce va evalua situatia din teren. 3 gospodării sunt puse în pericol de alunecările de teren din zonă.

Alunecări de teren Vulcana-Băi (3 mai 2021). Sursa foto- Instituția Prefectului Dâmbovița

Comunicat de presă nr 5496/31.05 2021

“Ca urmare a precipitațiilor abundente din ultimele zile, Comitetului Local pentru Situații de Urgență Vulcana Băi informează, prin adresa înregistrată în cadrul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița sub nr. 5495/31.05.2021, asupra producerii unei alunecări de teren din satul Vulcana Băi (“intrarea Mioarelor”, nr.2) de circa 5 m, calea de acces devenind impracticabilă, cu tendință de progresie spre gospodării ( 3 case și două anexe). Astfel, Prefectul Județului Dâmbovița, Aurelian POPA s-a deplasat în această dimineață la zona afectată din comuna Vulcana Băi. Totodată, a emis Ordinul Prefectului în vederea deplasării comisiei de specialitate pentru constatarea pagubelor.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top