fbpx

Platformă de știri și opinii

“Primar pentru o zi”, acțiune de Ziua Copilului la Pucioasa

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

A devenit tradiție ca la Pucioasa, de Ziua Internațională a Copilului, biroul primarului să fie luat cu asalt de către cei mai mici dintre locuitorii orașului.

Constantin Ana, edilul orașului Pucioasa, i-a primit și de această dată pe copii cu brațele deschise, cu gânduri bune, și a făcut schimb de idei interesante cu micuții.

Fiecare a putut trece pe rând pe scaunul de primar, a purtat cu mândrie tricolorul, iar provocarea lansată de Constnatin Ana a fost aceea ca cei mici să spună ce ar schimba sau ce ar face bun în orașul Pucioasa dacă ar fi primari pentru o zi.

Copiii au venit cu fel de fel de idei originale, iar primarul Constantin Ana le-a mărturisit că an de an a păstrat aceste gânduri venite din partea lor pentru că ele se pot transforma în proiecte menite să aducă un plus calității vieții comunității.

Primar pentru o zi, la Pucioasa, a fost numită astăzi și Lorelai Moșneguțu, din Târgoviște, câștigătoarea marelui premiu de la Romănii au Talent 2017.

“La mulți ani, dragii noștri copii!!!

Astazi la Primaria Pucioasa a fost din nou Ziua porților deschise!

Am fost invadați de voie buna si am ascultat cu atenție inițiativele celor ce au fost Primari pentru o zi!

Un lucru este cert: viitorul orașului nostru este pe mâini bune!”, a transmis primarul Constantin Ana.

Fiecare copil a primit câte un certificat și câte o surpriză dulce drept recompensă pentru participarea la această activitate frumoasă.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top