fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, vizită la Grădinița “Albinuța-Dâmbovița” din Republica Moldova

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a făcut recent o vizită în raionul Ialoveni din Republica Moldova. Aici, Consiliul Județean Dâmbovița a finanțat proiectul pentru construirea unei grădinițe care a fost numită “Albinuța-Dâmbovița”.

Președintele Corneliu Ștefan a purtat discuții cu autoritățile raionului Ialoveni, iar județul Dâmbovița va continua să sprijine inițiativele care vor conduce la dezvoltarea comunităților de peste Prut. 

“La sfârșitul săptămânii trecute, am vizitat cu mare plăcere grădinița construită cu fondurile Consiliului Judeţean #Dâmboviţa în comuna Ruseștii Noi din raionul Ialoveni, Republica Moldova.

<<Albinuța-Dâmbovița>>, așa cum a fost numită grădinița, ajută foarte mult autoritățile din Ialoveni, iar zecile de copii își desfășoară acum activitățile în condiții foarte bune.
De asemenea, am avut o întâlnire extrem de interesantă și constructivă cu președintele Consiliului raionului Ialoveni, Mihail Silistru, și doamnele vicepreședinte Victoria Marian-Bogos și Galina Tonu.

Ialoveniul va primi în continuare tot sprijinul și ajutorul nostru, iar autorităților locale le-am lansat invitația de a susține proiecte care pot aduce un plus în viața comunităților lor.
Am ținut să le precizez partenerilor noștri din Ialoveni că voi întreprinde tot ceea ce ține de mine și de Consiliul Județean Dâmbovița pentru a crea cât mai multe oportunități de colaborare între oamenii de afaceri dâmbovițeni și cei din Ialoveni.

A fost o întâlnire benefică pentru ambele părți, iar concluzia principală este că Dâmbovița trebuie să aibă un rol important în dezvoltarea raionului Ialoveni.
Le mulțumesc, încă o dată, autorităților din Ialoveni pentru primire și sper ca în curând acestea să ne întoarcă vizita!”, a scris președintele Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top