Platformă de știri și opinii

Sen. Dragoș Popescu (USR PLUS) comentează numirea Anei Maria Dragotă Zamfir ca subprefect de Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Guvernul a pus în funcție încă un subprefect în județul Dâmbovița, joi, 28 mai 2021 (detalii aici). Al doilea post de subprefect era vacant, celălalt fiind ocupat de Marinela Manea, membră USR PLUS.

Liberala Ana Maria Dragotă Zamfir a fost numită subprefect de Dâmvovița după ce, la alegerile parlamentare, nu a reușit să obțină un mandat de deputat, iar la concursul pentru funcția de manager al Casei de Asigurări de Sănătate Dâmbovița nu a atins nota minimă la proba scrisă.

Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, a comentat recent această situație pe pagina sa de Facebook. Popescu este de părere că „recompensarea unui astfel de eșec cu o funcție atât de importantă, la atât de puțin timp distanță”  este un gest de neînțeles.

„<<Orice șut în fund e un pas înainte>> e o zicală pe care o cunoaștem cu toții. În politica dâmbovițeană însă, sintagma pare că se potrivește de minune, o dată în plus, în aceste zile. Doar așa aș putea să îmi explic numirea doamnei Ana Maria Dragotă-Zamfir în funcția de subprefect al județului Dâmbovița. Asta după ce doamna a „picat cu brio” examenul pentru șefia CAS Dâmbovița, un concurs în care, reamintesc, niciunul dintre cei 4 candidați din județul nostru nu a reușit nici măcar să obțină nota 5!

Fiind farmacistă de meserie și membră a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, „picarea” unui astfel de test reprezintă cel puțin un semn de întrebare. Pentru mine cel puțin. Recompensarea unui astfel de eșec cu o funcție atât de importantă, la atât de puțin timp distanță, un alt gest de neînțeles.

Vreau să fiu bine înțeles. Îmi doresc ca un număr cât mai mare de femei să aibă acces la poziții onorante în administrație și cred în echitate. Îmi doresc însă ca fiecare persoană care ajunge acolo să o facă pe merit, datorită experienței, profesionalismului și valorii. Ori, în acest caz, nu știu dacă putem vorbi de aceste lucruri. Nu atunci când un eșec profesional vine la pachet cu un premiu de consolare atât de mare. Unul al cărui preț l-ar putea plăti comunitatea…”, a scris Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Dragoș Popescu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top