fbpx

Platformă de știri și opinii

USR PLUS Dâmbovița: Turneul de tenis pentru copii se va ține la Târgoviște

in Actualitate/Politică/Sport by
Banner

În preajma zilei de 1 iunie, pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, USR PLUS Dâmbovița organizează un turneu de tenis pentru cei mici.

Turneul de tenis este intitulat “Play for the Future“ și va avea loc pe 29 și 30 mai. Inițial, organizatorii au propus municipiul Moreni ca loc de desfășurare a jocurilor. Însă pentru că sunt șanse de ploaie în cele două zile, turneul va fi organizat la Târgoviște întrucât la Moreni nu există un teren acoperit pe care să se poată juca.

“Din cauza prognozei meteo pentru acest weekend, organizatorii au stabilit relocarea jocurilor pe terenuri acoperite. Deoarece la Moreni nu există astfel de terenuri de tenis, turneul a fost mutat la Târgoviște, în aceeași perioadă.

Locația: Club VI Palas Târgoviște (Priseaca)
Data: 29, 30 mai

Mă bucur că am șansa de a susține o astfel de întrecere sportivă prin care încurajăm competitivitatea, activitatea fizică, performanța și un stil de viață sănătos. Mulțumesc tuturor celor care depun eforturi pentru ca acest eveniment să fie unul reușit. Urez succes participanților și îi așteptăm cu drag!”, a transmis Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Dragoș Popescu

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top