fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD Dâmbovița pregătește alegerile din iunie, de la Braniștea și Cojasca, dar și pe cele din 2024

in Actualitate/Politică by
Banner

Echipa Partidului Social Democrat Dâmbovița a dat startul pregătirilor pentru alegerile parțiale care vor avea loc luna viitoare în comunele Cojasca șu Braniștea.

Parlamentarii și consilierii județeni social-democrați, conduși de președintele filialei județene PSD, Corneliu Ștefan, vor străbate întreg județul și vor purta discuții cu reprezentanții tuturor organizaţiilor PSD din Dâmbovița.

La Cojasca, se organizează alegeri pentru Consiliul Local, fostul consiliu fiind dizolvat deoarece consilierii aleși din partea PNL nu  s-au prezentat la şedinţele ordinare şi extraordinare. La Braniștea, se reiau alegerile pentru funcția de primar deoarece edilul Marian Țachianu a fost ales deputat. Aici, din partea Partidului Social Democrat, candidează fiul acestuia, Alexandru Țachianu.

Totodată, social-democrații din Dâmbovița dezbat deja strategiile pe care le vor implementa pentru câștigarea alegerilor din 2024. Scopul echipei este ca PSD Dâmboviţa să rămână în primele 5 organizații din țară ca rezultate, amintește președintele Corneliu Ștefan.

“PSD Dâmbovița pregătește alegerile parțiale de luna viitoare din comunele Cojasca și Braniștea, dar stabilește pașii și strategiile care vor duce la câștigarea tuturor alegerilor din 2024.
Acest lucru se face cel mai bine în teritoriu, iar astăzi, alături de parlamentarii și consilierii județeni social-democrați, am avut o serie de discuții cu organizaţiile PSD din zona Găești.

Am pus la punct planurile de viitor și am discutat ce trebuie făcut în continuare pentru ca PSD Dâmboviţa să rămână în primele 5 organizații din țară ca rezultate și, de ce nu, să ajungem în primele 3.
Avem în față 3 ani în care vom demonstra că merităm voturile dâmbovițenilor!

Rezultatele proiectelor PSD încep să se vadă, iar propunerile făcute în campaniile electorale de anul trecut au prins contur la mai puțin de un an de la alegerile locale de anul trecut.

Concluzia zilei este una singură! Suntem cel mai puternic partid din județ, iar acest lucru se datorează dâmbovițenilor și tuturor membrilor PSD!”, a scris Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top