fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul comunei Niculești, ales președinte al Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România

in Actualitate/Administrație by
Banner

Dorinel Soare, primarul comunei Niculești, a fost ales marți, 25 mai 2021, pentru următorii 4 ani, președinte al Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, l-a felicitat pe social-democratul Dorinel Soare și le-a transmis tuturor primarilor din județ că este gata să acorde sprijin tuturor comunelor dâmbovițene.

“Primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, a fost ales astăzi, pentru următorii 4 ani, președinte al Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România! Îl felicit pe domnul primar pentru mandatul obținut și sunt sigur că acest lucru se datorează experienței și modului în care, până acum, a reprezentat interesele tuturor comunelor dâmbovițene.

De asemenea, în cadrul Adunării Generale a Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România, i-am înmânat domnului Mircea Ismail o Diplomă de Excelență pentru cei 38 de ani în care a condus primăria Doicești.
Totodată, am ținut să-i asigur pe toți primarii prezenți la întâlnire că vor avea în instituția pe care o conduc un partener de încredere, gata să acorde tot sprijinul necesar dezvoltării tuturor comunelor dâmbovițene.”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top