fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga, impresionat de sutele de cetățeni care au participat la maratonul vaccinării de la Dâmbovița Mall: “Mă înclin în fața tuturor!”

in Actualitate/Politică by
Banner

În zilele de 22 și 23 mai, la Târgoviște, în incinta Dâmbovița Mall, a fost organizat un maraton al vaccinării. Aici, toți cei care și-au dorit să se vaccineze împotriva COVID-19 au reușit să facă acest lucru numai prezentându-se cu buletinul, fără o programare.

Daniel Blaga, deputat USR PLUS de Dâmbovița, a mers încă din prima zi printre oameni pentru a le mulțumi că au ales să facă acest pas, iar ulterior, pe pagina sa de Facebook, a transmis câte persoane au trecut pragul centrului de vaccinare în cele două zile.

De asemenea, deputatul Daniel Blaga a adresat mulțumiri și medicilor și asistenților medicali implicați în acest demers important.

“Împreună învingem pandemia!

Maratonul vaccinării, organizat în incinta Dâmbovița Mall, între 22 și 23 mai a.c. a fost un real succes.

620 de persoane au trecut pragul centrului și s-au vaccinat cu Pfizer BioNTech.

A fost un efort considerabil făcut de medici și asistente, cărora vreau să le mulțumesc în mod special.

Au lucrat câte 10 ore pe zi, ceea ce nu e deloc ușor.

Mă gândesc și la faptul că, în cel mai mare centru de vaccinare, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, se vaccinează câte 300 de persoane, în 12 ore. De asemenea, cadrele medicale de aici merită felicitate și apreciate.

A fost o organizare impecabilă în ceea ce privește maratonul de vaccinare din Dâmbovița Mall, grație eforturilor depuse de autoritățile implicate, cărora de asemenea vreau să le adresez un mesaj de mulțumire.

Evident, oamenii sunt cei mai importanți, ei au înțeles cât de mult contează procesul de vaccinare pentru a pune capăt cât mai curând acestei grele pandemii, din cauza căreia cu toții am avut de suferit.

Mă înclin în fața tuturor și rămân implicat în lupta împotriva COVID-19. Împreună suntem puternici!”, a scris deputatul Daniel Blaga pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Daniel Blaga 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top