fbpx

Platformă de știri și opinii

Așteptarea a luat sfârșit! Se circulă pe ambele sensuri pe podul de la COS Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Încă o problemă care ținea de infrastructura rutieră a municipiului Târgoviște a fost rezolvată. Este vorba despre podul de la Combinatul de Oțeluri Speciale, acolo unde traficul era mai mereu îngreunat din cauza faptului că se circula pe un singur sens.

Lucrările de aici au fost finalizate, iar joi dimineața, 20 mai 2021, primarul târgoviștean Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au mers la fața locului pentru a susține o conferință de presă.

“De astăzi, după aproape 15 ani, podul de la Combinat este deschis circulației pe ambele sensuri!
Consiliul Județean #Dâmbovița a susținut și va susține proiectele Primăriei Muncipiului Târgoviște și ale echipei conduse de Daniel Cristian Stan. Dovadă sunt sumele pe care Consiliul Județean Dâmbovița le-a acordat pentru finalizarea inelului de centură al reședinței de județ, 12.000.000 de lei.
Felicit administrația târgovișteană, mulțumesc consilierilor județeni pentru că au înțeles cât de importantă este această centură pentru târgovișteni și pentru județ. Pe de altă parte, sunt sigur că voi colabora la fel de bine cu primăriile Aninoasa, Șotânga, Ulmi, Dragomirești, Doicești și, bineînțeles, Târgoviște, pentru a demara proiectul Inelului 2 de Centură, mai ales că, săptămâna viitoare, voi merge la Ministerul Transporturilor pentru a susține acest proiect de importanță vitală pentru județul nostru.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Foto – pasajul de pe strada Petru Cercel, înainte de reabilitare 

Foto – pasajul de pe strada Petru Cercel, după reabilitare 

“În această dimineață, pasajul de pe strada Petru Cercel a fost redeschis circulației, la capacitate maximă, pe ambele sensuri!

Pasajul rutier amintit a făcut obiectul unor ample lucrări de reabilitare, care au presupus, printre altele, camășuirea tuturor stălpilor si riglelor pilelor, înlocuirea suprastructurii cu grinzi prefabricate noi și placă de suprabetonare, aparate de reazem noi, dispozitive antiseismice, rosturi de dilatație noi, realizare strat suport si montare hidroizolatie nouă, amenajare trotuare noi, realizare straturi asfaltice, montare parapet pietonal nou, montare parapet de tip foarte greu, guri de scurgere, etc.”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Surse: Facebook Corneliu Ștefan, Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top