fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (președinte PSD DB): “Vom câștiga alegerile la Braniștea și Cojasca, în data de 27 iunie 2021”

in Politică by
Banner

În data de 27 iunie, la nivel național, vor avea loc alegeri parțiale în 37 de localitați. Între acestea se numără și comunitățile dâmbovițene Braniștea și Cojasca. La Braniștea se vor organiza alegeri pentru postul de primar, după ce primarul ales, în 2020, Marian Țachianu (PSD) a optat pentru postul de deputat (tot din partea PSD), iar la Cojasca alegerile se vor organiza pentru alegerea unui nou Consiliu Local, după ce, în comună, consiliul local ales, în 2020, a fost dizolvat, conform legii, deoarece nu s-a întrunit pentru trei luni consecutiv.

Corneliu Ștefan (președinte PSD Dâmbovița)- 18 mai 2021

Într-o conferință de presă, liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a afirmat că organizația pe care o conduce va câștiga alegerile parțiale din cele două comune dâmbovițene.

“La Braniștea, candidatul nostru, desemnat în ședința de Birou Permanent a PSD (n.r. din 17 mai 2021) este Alexandru Țachianu (n.r. fiul fostului primar Marian Țachianu) (…) Cu siguranță Alexandru Țachianu va fi viitorul primar al comunei Braniștea, indiferent de cei care mai mișună prin comună sau prin Parlamentul României și vor să inducă în eroare locuitorii din comuna Braniștea.

“La Cojasca, din echipa de campanie electorală a PSD vor face parte toți parlamentarii și toți vicepreședinții PSD Dâmbovița, indiferent de zona pe care o reprezintă. Și cu siguranță vom câștiga alegerile de la Cojasca.”

A mai spus Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top