fbpx

Platformă de știri și opinii

Acțiune amplă de control, a Poliției, la Brezoaele și Lungulețu. S-a încheiat cu zeci de amenzi

in Actualitate by
Banner

O amplă acțiune de control și asigurare a ordinii și liniștii publice a avut loc duminică, 16 mai, pe raza localităților dâmbovițene Brezoaele și Lungulețu. Acțiunea, ce a durat doar 6 ore, s-a încheiat cu 73 de amenzi, cele mai multe sancțiuni fiind pentru nerespectarea legii în ceea ce privește circulația pe drumurile publice.

Comunicat de presă, IPJ Dâmbovița:

La data de 16 mai a.c., în intervalul orar 08:00-14:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au organizat o acțiune pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu, pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea respectării legislației în contextul pandemiei de COVID-19.

La activități au fost angrenați polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și polițiști de la Poliția Orașului Răcari.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 198 de persoane, au fost controlate 132 de autovehicule și au fost verificate 11 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.435 de lei. Cele mai multe sancțiuni, 60, au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute și 4 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top