fbpx

Platformă de știri și opinii

Nimic nou! DN 1 blocat de traficul infernal. Poliția recomandă rute alternative, prin Dâmbovița

in Actualitate/Utile by
Banner

DN 1 este blocat din nou, de traficul infernal, pe segmentul cuprins între Predeal și Bușteni, pe sensul către București. Situația se repetă, de ani de zile, în momentul în care turiștii, plecați în weekend, pe Valea Prahovei, hotărăsc să se întoarcă către case. Polițiștii au anunțat că se circulă în coloană ( 16 mai, ora 12.30) și au recomadat mai multe rute alternative, pentru evitarea aglomerației. mai multe dintre acestea sunt prin județul Dâmbovița.

Conform Centrului Infotrafic al Poliției Române:

Data: 16 Mai 2021

Ora: 12:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12:30), valorile de trafic sunt în creștere pe DN1 Ploiești – Brașov. Între staţiunile Predeal (judeţul Braşov) şi Buşteni (judeţul Prahova), pe sensul de mers către Bucureşti, se circulă în coloană.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se îndreaptă către capitală pot folosi următoarele rute ocolitoare:

– dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti;

– din zona Bran – Moieciu: DN73 – DN72A – DN71 – DN7, respectiv traseul: Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 71 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Sursa foto articol– Imagine Arhivă, cu un caracter ilustrativ

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top