fbpx

Platformă de știri și opinii

USR PLUS Dâmbovița organizează competiție de tenis pentru copii, de Ziua Copilului

in Educație/Politică/Sport by
Banner

Pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită anual la data de 1 iunie, USR PLUS Dâmbovița, la inițiativa senatorului Dragoș Popescu și a deputatului Daniel Blaga, organizează o competiție de tenis pentru copii.

“Ne face o reală plăcere să anunțăm organizarea în premieră a unui turneu de tenis pentru copii pentru a marca prin sport sărbătoarea anuală dedicată copiilor. Sportul înseamnă sănătate și noi încurajăm prin acest mod practicarea sportului de masă, a performanței, competitivității, disciplinei și adoptarea unui stil de viață echilibrat și armonios.

Competiția <<Play for the Future>> va fi desfășurată în aer liber, cu premii garantate și fără taxă de participare. Valoarea minimă a premiilor este de 9000 RON. Competiția se va desfășura fără spectatori.

Nivel – ITN 5-8

Înscrierile sunt gratuite și se fac pe pagina competiției: https://www.facebook.com/Play-For-The-Future-107907891471534
prin butonul ”Send Message”/”Trimite mesaj” sau la numărul de telefon 0726 249 464.

Se va juca pe teren cu dimensiuni normale cu mingi de competiție.”, transmit parlamentarii USR PLUS de Dâmbovița.

Competiția va avea loc pe 29-30 mai, în weekend, la baza de agrement Petrom Flacăra Moreni, Str. Flacăra, nr. 22, Moreni, Jud. Dâmbovița, conform următorului program:

Ziua 1 – ora 10.00 – băieți U10, 8 locuri
Ziua 1 – ora 14.00 – băieți U12, 8 locuri

Ziua 2 – ora 10.00 – fete U10, 8 locuri
Ziua 2 – ora 14.00 – fete U12, 12 locuri

Premiile se vor acorda astfel:
A. Premii de bun venit pentru toți copiii participanți constând în articole sportive și gustări sănătoase;
B. Vouchere valorice pentru achiziții de articole sportive pentru primii trei sportivi clasați la fiecare categorie;
C. Tombolă cu premii: se va desfășura la sfârșitul turneului, iar câștigătorii vor primi premiile ulterior, la domiciliu, chiar dacă nu se mai află la locul de desfășurare în momentul extragerii. Copiii clasați pe primele 3 locuri nu vor mai participa la tombolă.

“Grupe de 4 jucători. Se vor juca 3 din 5 game-uri cu punct decisiv la 40-40. Primii doi clasați din grupe vor participa în semifinale. Excepție face grupa de fete U12 unde, în funcție de numărul de înscrieri, este posibil ca doar prima din grupă să intre în semifinală.

Înscrierea la turneu este gratuită, în limita locurilor disponibile. Mulțumim partenerilor și sponsorilor care s-au alăturat demersului nostru: TB Think Big, Meda Park, HEAD Sport Intercom, Club Sportiv Petrom Flacăra Moreni, Animalux, BistriVet, Estrella Nord.”, mai transmit senatorul Dragoș Popescu și deputatul Daniel Blaga.

Sursa: Facebook USR PLUS Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Educație

Go to Top