fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Împătimiți de “păcănele”, au uitat de restricții. Poliția i-a lăsat… fără bani

in Actualitate/Justiție by
Banner

Un număr de 13 persoane din Târgoviște, ce au făcut abstracție de regulile încă în vigoare, în momentul de față (restricții specifice stării de alertă), au fost amendate de polițiști. Cei amendați se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc, din oraș, la momentul în care au fost surprinși de polițisti, ce au amendat și proprietarul sălii de jocuri.

Conform IPJ Dâmbovița:

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 22:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au sesizat cu privire la faptul că în incinta unei săli de jocuri de noroc, de pe raza municipiului, se aflau mai multe persoane care desfășurau activități de divertisment într-un spațiu închis.

Polițiștii au identificat administratorul societății care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și alte 13 persoane care au fost sancționate contravențional cu amenzi cuprinse între 1.000 și 2.500 de lei.”

Foto articol-Imagine cu un caracter ilustrativ

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top