fbpx

Platformă de știri și opinii

Liga I: Chindia-Gaz Metan 1-1. Aioani „refuză” victoria târgoviștenilor

in Sport by
Banner

Chindia și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit, la Buzău, în prima partidă din cadrul etapei a 6-a a play-out-ului primei ligi de fotbal. Târgoviștenii puteau bifa al 6-lea meci consecutiv fără gol primit și a cincea victorie în play-out, dar, din păcate, tânărul portar Aioani, a „refuzat” acest lucru, gafând incredibil pe final de meci, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Echipe trimise pe teren:

CHINDIA: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Dulca, Rață – Popa, Neguț, Dumitrașcu – Florea
REZERVE: D. Moldovan, Berisha, Bourama, Corbu, M. Costea, Kocic, Martac, Neicuțescu, Yameogo
ABSENȚI: Diaz, Cherchez (accidentați) 
ANTRENOR: Emil Săndoi

GAZ METAN: Pleșca – Butean, Yuri, Larie, Horj, Velisar – Gabriel, Alceus, Deaconu – Valente, P. Costea
REZERVE: Buzbuchi, R. Romeo, Trif, Pambou, Horșia, Chamed, Morar, Baco, Ze Manuel 
ANTRENOR: Mihai Teja

Prima repriză a fost dominată de Chindia, dar niciuna dintre echipe nu si-a creat faze clare de gol. Golul a venitîn repriza secundă.

Sursa foto-AFC Chindia Târgoviște

În minutul 50, Horj a încercat să blocheze o centrare a lui Neguț, dar l-a doborât pe acesta după ce și-a pierdut echilibrul. Daniel Popa a transformat penalty-ul acordat corect de arbitru.

În minutul 73, Aioani a încercat o degajare de la marginea propriului careu. Portarul în vârstă de 21 de ani a luftat și doar a șters balonul. Mingea a ajuns la picioarele lui Ricardo Valente. Iar atacantul Gazului nu a iertat, stablind scorul final al partidei.

După acest meci Chindia acumulează 34 de pincte și rămâne în continuare pe primul loc, în clasamentul play out-ului, cu 3 etape înainte de finalul de campionat.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top