fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia joacă astăzi cu Gaz Metan Mediaș

in Sport by
Banner

Marea surpriză a play-out-ului Ligii I, Chindia Târgoviște – patru victorii și un rezultat de egalitate în cele cinci meciuri disputate până acum îm faza secundă a campionatului – va juca astăzi la Buzău cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 19.00. Partida deschide practic runda a șasea a play-out-ului și îi poate asigura Chindiei menținerea în Liga I pentru al treilea sezon consecutiv, unul în care ar trebui să vină pe propriul stadion, la Târgoviște, unde se lucrează din vara anului 2019.

Emil Săndoi nu se confruntă cu probleme deosebite de lor. În afara lui Toma Diaz, despre care antrenorul a afirmat, de curând, într-o emisiune televizată, că este suspect de ruptură musculară, și Cristian Cherchez – recidivă a unor probleme mai vechi, ceilalți jucători sunt apți pentru jocul de astăzi. Chindia conduce clasamentul play-out-ului, cu 33 de puncte, iar adversarul său de astăzi ocupă locul 3, cu 25 de puncte. Din play-out au rămas de jucat trei etape, competiția urmând să se încheie în jurul datei de 20 mai.

Chindia are însă mari șanse să joace în actualul sezon al Ligii I și după terminarea meciurilor din play-out. Asta pentru că primele două clasate cu licență UEFA vor da un meci de baraj într-o singură manșă, câștigătoarea urmând să susțină un altul cu ultima echipă din play-off aflată pe loc eligibil de cupe europene. Miza? Participarea în preliminariile Conference League.

Sursa foto: lpf.ro

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top