fbpx

Platformă de știri și opinii

UTA-Chindia 0-1. Târgoviștenii domină play-out-ul

in Sport by
Banner

La Arad, în cadrul etapei cu numărul 5, din play-out-ul Ligii I de fotbal, trupa lui Emil Săndoi a reușit să dea lovitura, în fața uneia dintre contracandidatele la șefia clasamentului (play out).

În partida dintre UTA Arad și Chindia Târgoviște, oaspeții au început cu un prim “11” oarecum diferit față de ceea ce obișnuise până aculm Emil Săndoi. Iată echipele:

UTA: Fl. Iacob – Peteleu, Erico da Silva, Fl. Ilie, Roumpoulakou – Albu, Vorobjovas – Ad. Petre, Roger Rodrigues, Rusu – Voinea
ANTRENOR: Laszlo Balint
REZERVE: Balauru, Melinte, Shliakov, Bustea, Antal, Miculescu, Hora, Buhăcianu, Rus

CHINDIA: Aioani – Martac, Pițian, Celea, Kocic – Neguț, Iacob, Dulca, Dumitrașcu – Yameogo, Berisha
ANTRENOR: Emil Săndoi
REZERVE: D. Moldovan, Căpușă, D. Florea, V. Rață, D. Popa, Corbu, C. Dinu, Neicuțescu, M. Costea

Meciul a fost unul sărac în faze de poartă, iar dominarea ușoară a gazdelor din Arad a fost una sterilă. În aceste condiții, unicul gol al partidei a venit în urma unei reușite personale. În minutul 62, Iacob a prins un șut extraordinar, de 20 de metri, și a stabilit rezultatul final al partidei.

Chindia reușește performanța ca în 5 meciuri din play-out să marcheze 6 goluri, fără a primi vreunul, târgoviștenii strângând 33 de puncte (4 victorii și un egal în play-out). Prin victoria de la Arad, Chindia se distanțează în fruntea clasamentului, la 5 puncte de FC Argeș.

Sursa foto articol-AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top