fbpx

Platformă de știri și opinii

Virgil Guran (lider PNL Dâmbovița): “Am avut discuții mari, cu strigături, cu USR-Plus”

in Actualitate/Politică by
Banner

Senatorul liberal Virgil Guran, președinte al filialei dâmbovițene a PNL, a organizat o conferință de presă, la Târgoviște, în care, după multă vreme de tăcere, a făcut lumină în ceea ce privește relațiile tensionate dintre liberali și cei de la USR-Plus.

Virgil Guran-Imagine Arhivă

“Mă cert și de două ori pe săptămână, cu USR-ul, pentru că îmi aduc aminte ce mi-au făcut, cu DN 71 și COS Târgoviște”, a spus, între altele, liderul senatorilor liberali, Virgil Guran.

“USR este pentru prima dată la guvernare și n-are foarte multă experiență politică și nici diplomație uneori, în ceea ce discutăm sau negociem.(…) Cred că ne armonizăm, aceasta e conjunctura politică și nu prea văd cum s-ar putea realiza o altă majoritate.

“Mi-a fost atât de rușine după treaba cu DN 71 și COS Târgoviște, încât nici nu știam ce să spun.(…) Am fost extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat.(…) Pentru mine a fost o dezamăgire foarte mare, am ieșit foarte puțin în presă să spun, dar în interior am avut discuții foarte mari, cu strigături, cu cei de la USR și nu au înțeles. Și cu Drulă (n.r. Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor) am avut controverse puternice, mi-a zis că o să recupereze timpul pierdut cu DN 71, și drumul expres (n.r. Târgoviște-București) se va realiza în același timp în care s-ar fi realizat și proiectul respectiv. Nu cred, deocamdată, dar eu urmăresc proiectul respectiv.”

“Și cu COS Târgoviște a fost o mare decepție. Cu greu m-am abținut la moțiune, referitor la Năsui (n.r. Claudiu Năsui- Ministrul Economiei). Am fost și într-o postură ingrată, să vorbesc eu în numele PNL la acel moment. Pentru mine, va trece greu acest moment și nu voi uita ce au făcut. Nu mi se pare normal, mai ales că, în momentul în care am negociat, era trecut în programul de guvernare și n-au ținut cont de acest lucru. Este păcat! a mai spus senatorul Virgil Guran.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top