Primarul municipiului Târgoviște, în Top 10 al managerilor de administrație din România

in Actualitate/Administrație by
Banner

Datorită investițiilor importante derulate în ultima perioadă în Târgoviște, și mai ales datorită priceperii de a atrage fonduri europene pentru dezvoltarea unor proiecte mari, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a fost inclus în Top 10 al managerilor de administrație din România.

Topul a fost realizat de Revista Capital, iar ediția din această lună a publicației îi prezintă pe primii 100 cei mai buni manageri din România, pe baza performanțelor din ultimul an. De asemenea, acest top include 10 categorii, pornind de la CEO sau director de Marketing până la oameni aflați în serviciul public în domeniul sănătății.

Între primii 10 cei mai buni manageri de administrație din România a fost inclus și Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

„Sunt foarte, foarte mândru să fiu selectat și inclus în acest clasament, în TOP 10 manageri din administrație. Sunt mândru pentru noi toți, căci aici e vorba de Târgoviște – arătăm transformările bune din ultima perioadă și despre echipă – parteneriatul dintre cei care suntem în serviciul comunității și comunitatea în sine”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

Sursa: Facebook: Cristian Stan

Banner