fbpx

Platformă de știri și opinii

Daniel Florea, după “dubla” cu Iași: A fost un meci de luptă

in Sport by
Banner

Chindia defilează în play-out, trei victorii din trei meciuri disputate în această fază a campionatului, iar un aport important în cucerirea celor nouă puncte îl are Daniel Florea, ajuns între timp golgheterul echipei. Florea a marcat cu Hermannstadt (2-0), la Pitești (1-0) și ambele goluri din jocul cu Politehnica Iași (2-0), ajutându-și echipa să stea pe primul loc al play-out-ului cu gândul, de ce nu, la barajele pentru calificarea în Conference League. “A fost un meci cum ne așteptam, de luptă, un meci în care am oscilat în dominări. Cred că am fost pugilistul mai bine pregătit astăzi şi am reuşit să răzbim la final.Când joc pe obiective, când este presiunea mare, parcă mă simt mai bine, mă motivez mai bine. Probabil că acesta este secretul meu. Iriondo a făcut două faulturi grosolane asupra mea în timpul meciului, iar, după ce am marcat al doilea gol, mi-a dat un pumn când mingea nu era în zona mea. Probabil că s-a informat ca să fie sigur că nu îl vede nimeni şi mi-a dat un pumn în gât de era să îmi înghit mărul lui Adam. Şi în timpul meciului striga şi vorbea în limba lui şi înjura”, a vorbit atacantul Chindiei la finalul meciului cu Iași, în care a fost desemnat MVP.

Trei jocuri într-o săptămână

Chindia a acumulat 29 de puncte după victoria de duminică și urmează să joace din nou la Buzău, miercuri, cu Astra, de la ora 14.00, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I. Apoi, sâmbătă, 1 mai, este programat jocul cu UTA, de la Arad, la ora 15.00, pentru ca pe 4 mai Chindia să revină la Buzău pentru meciul cu Gaz Metan, ora 19.00.

Ce a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, după joc:

Cred că este o victorie meritată până la urmă chiar dacă şi Poli Iaşi a avut o ocazie 0-0, poate o dublă ocazie din care putea să înscrie. O să pun presiune de fiecare dată, nu o să îi las niciodată să joace de capul lor pentru că asta facem de un an de zile şi asta o să facem în continuare. Până la finalul campionatului chiar dacă am obţinut 3 victorii. Până când nu vom fi matematic ieşiţi din cursa asta care există între toate echipele în momentul de faţă trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci pe care îl avem“.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top