fbpx

Platformă de știri și opinii

A fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2021

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vineri, 23 aprilie 2021, a fost aprobat bugetul municipiului Târgoviște pe anul 2021.

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a transmis că, deși există dificultăți financiare, un procent de 67,41% din bugetul local este alocat dezvoltării, iar investiții importante se vor derula în fiecare cartier târgoviștean.

“Ca si element definitoriu, precizez că, în pofida unor dificultăți financiare fără precedent pe secțiunea de funcționare, capitolul destinat dezvoltării reprezintă 67,41% din total, bugetul aferent investițiilor însumand nu mai puțin de 307.583.000 lei, cu peste 100.000.000 lei mai mare în comparație cu anul precedent. Această creștere se datorează în principal proiectelor cu finanțare europeană, dar și proiectelor realizate în cadrul PNDL sau prin Compania Națională de Investiții.

Sunt derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură posibile: în reabilitare stradală, piețe publice, transport public, parcuri, în infrastructura socială, infrastructura sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională: creșe, grădinițe, școli.

În rest, pentru târgovișteni, rămâne cum am stabilit: ne vedem pe teren, pe șantiere, în fiecare cartier!”, a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Cristian Stan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top