fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, întâlniri importante pentru dezvoltarea județului. Vești noi despre DN 71

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a avut importante întâlniri pe parcursul zilei de 20 aprilie.

Pentru că dezvoltare este cuvântul de ordine în mandatul său de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan vine în fața dâmbovițenilor cu mai multe date importante.

În primul rând, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene s-au purtat discuții despre„Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”. În al doliea rând, se fac demersuri importante și pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere. A fost depusă documentația pentru Inelul 2 de Centură al municipiului Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să fie transmis și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni. Preșesintele CJD Corneliu Ștefan nu lasă deoparte nici proiectul DN 71. La începutul lunii mai vor fi scoase la licitație lucrările pentru tronsonul Târgoviște-Sinaia.

„Zi plină, cu întâlniri deosebit de importante pentru județul #Dâmbovița. Prima parte a zilei, întâlnire la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene cu subiectul „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată”, care vizează o investiție de peste 320 de milioane de euro în 52 de localități dâmbovițene. Alături de directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, Dumitru Adrian, ne-am asigurat de bunul mers al proiectului.

A doua parte a zilei, întâlnire cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Alături de administratorul public al judetului Dâmbovița, Cristian Avanu, directorul Direcție Tehnice, Vasile Dinu, și consilierul județean Ionuț Săvoiu, am depus documentația Inelului 2 de Centură al municipiului Târgoviște, urmând ca, săptămâna viitoare, să transmitem și proiectul pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni.

O veste la fel de bună este și faptul că nu am abandonat DN71: luna viitoare, pe 7 mai, se scot la licitație lucrările pe tronsonul Târgoviște-Sinaia.”, a scris Corneliu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top