fbpx

Platformă de știri și opinii

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu organizează concurs pentru postul de consilier parlamentar, la cabinetul său

in Politică by
Banner

Deputatul PSD de Dâmbovița, Ionuț Vulpescu, a anunțat, pe propria pagină de facebook, că este în căutarea unui consilier parlamentar. În acest sens deputatul a anunțat că va organiza un concurs.

Sursa foto- Ionuț Vulpescu/facebook

“Înainte de a face politică am fost eu însumi consilierul șingurului președinte de stânga al României de după Revoluție și am înțeles cât de important e să ai încredere în viziunea și mentalitatile generației noi. Cine face politică numai în trecut nu poate avea niciun viitor. Nu cred că cineva poate fi un politician adevărat dacă nu dezvoltă o “școală” politică, prin mentorat și conclucrare cu cei care reprezintă viitorul- uman, nu doar ideologic – al convingerilor și idealurilor lui.(…)

Acum deschid un concurs pentru ocuparea unui post de consilier parlamentar. Caut un consilier pentru care social-democrația nu e un moft, și nici o etichetă ideologică, ci soluția pentru dezvoltarea solidă și continuuă a unei societăți. Un consilier care aspiră să vadă cultura în centrul actului de guvernare și care crede -și poate -. să se lupte alături de mine pentru asta. Un consilier care înțelege că politica nu este despre aparențe, și doar pentru aceia care caută confortul si fug de responsabilitate. Un om care știe, totodată, că butoanele de Facebook nu sunt suficiente pentru guvernare autentică. Un consilier care să știe că reforma nu e un clișeu, deși e tratată ca fiind unul. Dăm startul înscrierilor la un concurs care are capacitatea, prin formatul și metodologia propusă, de a forma un bazin de recrutare pentru structurile social-democrate de stânga spectrului politic. Informațiile legate de metodologia și calendarul concursului vor fi publicate zilele următoare pe pagina mea publică de facebook” a anuțat, între altele, deputatul PSD, Ionuț Vulpescu, pe propria pagină de facebook, în data de 19 aprilie 2021.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top