fbpx

Platformă de știri și opinii

Uite CAMPIOANELE! Fetele de la CSM Târgoviște, cele mai bune din România

in Sport by
Banner

Sezonul intern al Diviziei A1 feminin la volei s-a încheiat duminică seară, 18 aprilie, la Târgoviște, cu victoria CSM-ului în fața lui Dinamo, 3-0 (25-21, 25-17, 25-21) și festivitatea de premiere a campioanelor, care își asiguraseră de ieri triumful matematic, după un succes cu același scor în fața celor de la Alba Blaj, în fapt campioana en-titre și câștigătoarea ultimelor cinci ediții.

Meciul a fost unul viu, disputat, între două echipe relaxate, ambele cu gândul la vacanță, iar gazdele și la o participare europeană în prima competiție intercluburi de pe continent, o altă premieră pentru Târgoviște, dacă bugetul – asigurat exclusiv de autoritățile locale – o va permite.

Jocurile din ultimul turneu al campionatului nu au avut loc în cea mai mare sală din Dâmbovița, Polivalenta din Târgoviște, unde temperatura este foarte scăzută, ci în Sala ”Ioan Valerian”, de curând reabilitată.

Spectatorii nu au avut acces la meciuri, din cauza regulilor din pandemia de coronavirus, jucătoarele și antrenorii bucurându-se doar alături de reprezentanții presei și oficialii clubului.

CSM Târgoviște a promovat în vara anului 2013 în prima divizie. În ultimele sezoane, a fost o prezență constantă pe podium sau în apropierea lui, succesul de astăzi venind la capătul unei lupte duse în doi, doar cu Alba Blaj, în condițiile în care CSM București s-a desființat, iar Știința Bacău, altădată campioană, nu a emis pretenții la titlu.

Lotul CSM Târgoviște, campioană feminină la volei:

 1. Gergana Dimitrova – secund
 2. Rodica Buterez – secund
 3. Irina Trushkina – centru
 4. Maria Yordanova – secund
 5. Heydi Casanova – fals
 6. Leah Meyer – principal
 7. Ilka van De Vyver – ridicătoare
 8. Diana Calotă – ridicătoare
 9. Alexandra Trică – secund
 10. Teodora Pusic – libero
 11. Dominika Sobolska – centru
 12. Mihaela Pamfil – libero

Antrenor principal: Giovanni Caprara
Antrenor secund: Alexandru Cosma
Antrenor secund: Gabriel Enache
Fizioterapeut: Alin Călinescu
Statistician: Vlad Păușescu

Sursa foto: Prosport/ Marius Tudor

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top