fbpx

Platformă de știri și opinii

Universitatea “Valahia” și Centrul Județean de Cultură, colaborare în vederea lărgirii ofertei culturale în județul Dâmbovița

in Actualitate/Cultură/Educație by
Banner

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a semnat marți, 13 aprilie 2021, un acord cu Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, ce are drept scop colaborarea celor două instituții în vederea conceperii, organizării și desfășurării de evenimente culturale, artistice și științifice comune, redactarea și depunerea spre finanțare a unor proiecte culturale comune, derularea unor module din practica studenților sau activități de voluntariat, participarea studenților în regim gratuit la diferite evenimente. Semnatarii acordului au fost rectorul Universității „Valahia” din Târgoviște, conf. univ. dr. Laura Monica Gorghiu și managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, Florian Dan Georgescu.

Acordul de colaborare s-a bazat pe misiunea celor două instituții de a contribui la conservarea și promovarea patrimoniului istoric și cultural, la lărgirea ofertei culturale la nivel județean, la mărirea accesului la cultură, în special a tinerilor, la promovarea creativității și cultivarea talentului autentic.

Sursa: Universitatea “Valahia” din Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top