fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJ Dâmbovița, despre digitalizarea și sprijinirea antreprenoriatului. Parc industrial IT la Priboiu

in Actualitate/Administrație by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a transmis că sprijinirea mediului de afaceri dâmbovițean reprezintă o prioritate pentru instituția pe care o conduce.

În acest sens, se dorește înfiintarea unui parc industrial IT la Priboiu, o investiție care ar putea deveni un important pol al industriei software din regiunea Sud Muntenia.

„Dezvoltarea și sprijinirea mediului de afaceri dâmbovițean reprezintă o muncă de echipă, iar pentru acest lucru este nevoie de implicarea tuturor. Alături de partenerii privați, vom găsi cele mai bune soluții, astfel încât să avem parte de o dezvoltare sănătoasă a economiei dâmbovițene.

Parcul Industrial IT de la Priboiu, pe care intenționăm să îl înființăm, poate deveni generator de venituri pentru județul nostru, dar și un important pol al industriei software din regiunea Sud Muntenia.

Prin digitalizarea administrației județene și a autorităților publice locale va fi simplificată interacțiunea dintre instituții și cetățeni. Nu se vor mai pierde ore întregi în fața ghișeelor pentru obținerea unui document, cererile vor fi trimise de acasă, în format electronic, iar răspunsul va fi furnizat în același mod.

Vom sprijini mediul de business dâmbovițean, iar prin agrearea unor măsuri comune, companiile locale vor fi ajutate astfel încât să devină mult mai competitive în raport cu concurența regională și națională.”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top