fbpx

Platformă de știri și opinii

Descindere politie

Bărbat de 31 de ani reținut pentru viol, după ce a agresat o tânără de 18 ani, la Dragodana

in Actualitate by
Banner

Un bărbat de 31 de ani din Raciu, județul Dâmbovița, a fost reținut de politiști sub acuzația de viol. În urma cu câteva zile (noaptea de 8-9 aprilie) acesta ar fi violat o tânără de 18 ani, în propria sa mașină. Bărbatul și tânăra se cunoscuseră de curând și, la prima întâlnire, conform unor informații, bărbatul a violat-o. Totul s-a petrecut în pădurea de la Dragodana.

Conform IPJ Dâmbovița:

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 31 de ani, din Raciu, bănuit de comiterea infracțiunii de viol, faptă prevăzută de art. 218 din Codul Penal.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 8 spre 9 martie a.c., bănuitul, în timp ce se afla într-un autoturism împreună cu o tânără de 18 ani, pe raza localității Dragodana, ar fi întreținut relații sexuale cu persoana vătămată fără consimțământul acesteia.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top