fbpx

Platformă de știri și opinii

Comuna Aninoasa iese din carantină, după 3 săptămâni de restricții. Ce localități mai sunt în carantină, în Dâmbovița.

in Actualitate by
Banner

O comună dâmbovițeană iese din carantină, în data de 12 aprilie (la ora 12:00), după trei saptămâni de restricții. Este vorba de comuna Aninoasa unde a fost instituită măsura carantinării, din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus (covid-19), în data de 22 martie.

Aninoasa-județ Dâmbovița

Ulterior, după 14 zile de carantină, măsura a fost prelungită cu încă 7 zile, până în data de 12 aprilie. La momentul actual (11 aprilie 2021), la Aninoasa rata de incidență a cazurilor a scăzut foarte mult față de momentul întrării în carantină, și este de 2,19 la mie (14 cazuri active, raportat la ultimele 2 săptămâni).

Și la Brănești, comuna ce a fost plasată în carantină în același timp cu comuna Aninoasa, rata de incidență a scăzut, dar nu la fel de mult. În momentul de față (11 aprilie) la Brănești se înregistreză o rata de incidență a cazurilor de 5,33 la mie ( 22 de cazuri active în ultimele 2 săptămâni). De aminitit este că rata de incidență a fost și peste 8 la Brănești, în perioada de carantină.

În județul Dâmbovița mai rămân carantinate localitățile: Mogoșani (18 aprilie), Brănești (până în 18 aprilie), Buciumeni (16 aprilie), Pucioasa (21 aprilie) și Glodeni (21 aprilie).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top