fbpx

Platformă de știri și opinii

Moțăieni: Gospodărie parțial distrusă într-un incendiu, pornit de la un coș de fum

in Actualitate by
Banner

O gospodărie din comuna dâmbovițeană Moțăieni a fost distrusă parțial de flăcări, în timpul unui incendiu pornit de la un coș de fum defect.

Pompierii de la ISU Dâmbovița (detașamentul Pucioasa) s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la locul incendiului.Aceștia au constat că arde generalizat o anexă gospodărească pe o suprafață de cca.100 mp. Flăcările au afectat, în mică parte, și acoperișul unei case din apropiere, dar intervenția rapidă a pompierilor a împiedicat focul să se extindă și la o locuință situată în imediata apropiere.

Pe timpul operațiunilor de stingere, pompierii au identificat o butelie care ardea. Aceasta a fost stinsă și evacuată îmediat din spațiul incendiat.

În timpul incendiului au ars acoperișul anexei în totalitate, elemente de mobilier, materiale textile și aparate elcetricasnice din interiorul construcției.

Sursa foto articol- ISU Dâmbovița

Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top