fbpx

Platformă de știri și opinii

Președintele CJD, despre următoarele investiții de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

in Actualitate/Administrație/Sănătate by
Banner

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, de Ziua Mondială a Sănătății, a transmis care sunt proiectele principale care se vor derula în județul Dâmbovița, în domeniul sănătății.

Este vorba despre extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, extinderea și dotarea ambulatoriului de specialitate și extinderea secției de cardiologie.

“TRANSPARENȚĂ ÎN SĂNĂTATE!

Ziua Mondială a Sănătății este cel mai bun prilej să aduc la cunoștința dâmbovițenilor proiectele Consiliului Județean Dâmbovița privitoare la sănătatea noastră, a tuturor, dar, în același timp, să le și mulțumesc tuturor celor care au grijă de noi.

Extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Valoarea totală a proiectului care urmărește crearea unei secții de primiri urgențe cu spații generoase și dotată cu aparatură de ultimă generație se ridică la peste 1.400.000 euro. Termenul de finalizare este decembrie 2023.

Extinderea și dotarea ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Aici vorbim de construirea unui corp nou de clădire care va veni în completarea actualului ambulatoriu. Luna aceasta se finalizează proiectul tehnic, iar după obținerea tuturor aprobărilor va fi scoasă la licitație și execuția. Cu siguranță, în această toamnă, vor demara lucrările care au o valoare de aproape 2.200.000 euro.

Un alt obiectiv important în ceea ce privește sănătatea este și extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, precum și achiziționarea unui angiograf. Se lucrează la documentația necesară, iar suma estimată pentru implementarea proiectului este de 1.600.000 de euro.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante investiții în sistemul sanitar dâmbovițean pe care le vom bugeta anul acesta.

De asemenea, suntem conștienți de importanța personalului medical specializat. Ieri am aprobat scoaterea la concurs a 22 de posturi de medici.
Și totul pentru sănătatea dâmbovițenilor!”, a scris Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top