fbpx

Platformă de știri și opinii

Dep. Daniel Blaga: “Postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița a fost scos la concurs”

in Actualitate/Politică/Sănătate by
Banner

Daniel Blaga, deputat USR-PLUS de Dâmbovița, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a anunțat că a fost scos la concurs postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

Deputatul susține că unul dintre obiectivele principale ale USR PLUS a fost dintotdeauna acela de a garanta concursuri adevărate în administrație, astfel încât să fie loc doar pentru profesionalism.

“Unul dintre obiectivele USR PLUS a fost acela de a garanta concursuri „pe bune” în administrație, astfel încât profesionalismul și competențele reale să înlocuiască „prieteniile” sau interesele ascunse, de partid și nu numai.

Mă bucur astfel să anunț faptul că postul de președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița tocmai a fost scos la concurs. O competiție reală, veritabilă, care își propune să găsească un profesionist real care să-și asume responsabilitatea de a moderniza cu adevărat această instituție.

Le recomand tuturor profesioniștilor dâmbovițeni, fie din domeniul sănătății, fie din cel al management-ului (dar nu numai) să aplice cu încredere și să spijine ceea ce ar trebui să însemne o selecție profesionistă, onestă, transparentă.”, a declarat Daniel Blaga, deputat USR-PLUS de Dâmbovița.

Sursa: Facebook Daniel Blaga

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top