fbpx

Platformă de știri și opinii

Scade ușor incidența cazurilor de coronavirus în Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Potrivit datelor transmise de autorități, în ultima săptămână, în municipiul Târgoviște s-a înregistrat o ușoară scădere a cazurilor de coronavirus.

Dacă în urmă cu câteva zile ne întrebam dacă nu cumva municipiul Târgoviște trebuie să se pregătească pentru restricțiile impuse pentru localitățile în care incidența cazurilor de coronavirus depășește 4 la mia de locuitori, astăzi, 5 aprilie, cifrele par să migreze curând spre scenariul galben de funcționare.

3,31 la mia de locuitori este rata de infectare la acest moment în municipiul Târgoviște.

Desigur, măsurile pentru combaterea răspândirii coronavirusului trebuie respectate cu strictețe în continuare, mai cu seamă că avem în județul Dâmbovița localități în care s-a prelungit pentru încă 7 zile măsura carantinării, localități pentru care s-a propus recent măsura carantinării din cauza incidenței mari a cazurilor de COVID-19 și localități care sunt foarte aproape de pragul de 6 infectări la mia de locuitori.

“Scădere constantă a indicelui de infectare cu noul Coronavirus în Târgoviște, în ultimele 7 zile, respectiv de la 3,73/1000 luni, 29.03.2021, la 3,25/1000, astăzi.
Ne îndepărtăm de zona restricțiilor impuse când se atinge limita de 4/1000 și ne apropiem de scenariul galben.
Să fim sănătoși!”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiul Târgoviște, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top